Cesnakovo-horčicová marináda na mäso

Dnes vám ponúkam recept na marinádu. Začína nám grilovacia sezóna, tak sa marináda na mäso bude zaiste hodiť


Potrebujeme:
7 strúčikov cesnaku
1 lyžička bylinkovej soli
2 lyžice plnotučnej horčice
1 lyžica oleja
2 štipky sladkej červenej papriky


Postup prípravy:
Cesnak si nalisujeme a postupne k nemu pridáme bylinkovú soľ, olej, horčicu a sladkú papriku. Zmes vymiešame do hladkej marinády a môžeme nakladať. Vystačí to na zhruba osem plátkov mäsa. My sme nakladali bravčové karé. Prajem teda dobrú chuť.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Panenka na smotane a paradajkách

Donutky s donutkovača

Hrnčekový koláč s tvarohom a slivkami