Zmes na špagety
Podobný recept tu už na stránke mám, ale tento je v menšom množstve a trošku z iných surovín.
Tak poďme na to. Minútka do kuchyne sa vždy hodí.
Potrebujeme:
400 g mletého morčacieho ochuteného mäsa
100 g šampiňónov
1 malý paradajkový pretlak
7 až 8 strúčikov cesnaku
1 cibuľa
Soľ
Korenie
Bazalka
Kečup
Olej
Počet porcií – 4
Postup prípravy:
Cibuľu si nakrájame na drobno.
Cesnak si prelisujeme.
Huby si nakrájame na plátky.
Na oleji si najprv osmažíme cibuľku, pridáme cesnak, mleté mäso, soľ a korenie.
Krátko orestujeme.
Pridáme celý pretlak a huby. Premiešame a necháme dusiť. Ak by chýbala voda, jemne podlejeme zhruba decom.
Pridáme bazalku, dve tri lyžice kečupu a ak by chýbala soľ, či korenie, ešte dochutíme.
Dusíme do zmäknutia>
Podávame so špagetami, ktoré si uvaríme podľa návodu na obale.
Zmes sa so špagetami mieša až na tanieri. Kto by si ich chcel ešte vylepšiť, môže na ne pridať nastrúhaný syr.
Prajem dobrú chuť.
Komentáře
Okomentovat