Špagety s mletým mäsom

Ponúkam vám recept, ktorý je jednoduchý, chutný a zasýti.

 

 

Potrebujeme:

1 kg mletého mäsa pol na pol hovädzie a bravčové

2 veľké cibule

1 celá hlava cesnaku

500 g šampiňonov

2 konzervy krájaných rajčín

6 lyžíc kečupu

1 veľká nadrobno nakrájaná paprika

Soľ

Korenie

Sladká paprika

Oregáno

Bazalka

 

 

Postup prípravy:

Nadrobno nakrájanú cibuľku si orestujeme asi tri štyri minúty.

Pridáme mleté mäso a restujeme dve tri minútky.

Pridáme rozlisovaný cesnak a opäť premiešame a restujeme ďalšie tri štyri minútky.

K mäsu následne pridáme huby. Ak sú z mrazničky tak ako sme to mali my, restujeme pokiaľ sa nerozmrazia.

Pridáme rajčiny z plechovky, nakrájanú papriku, kečup, soľ, všetky koreniny a pomiešame. Necháme dusiť zhruba 20 minút.

Vznikne nám výborná zmes na špagety. Postupne ochutnávame a prípadne dochucujeme podľa seba.

Špagety si uvaríme zvlášť a zmes nemiešame priamo do špagiet.

Na každý tanier príde zvlášť porcia špagiet a zmesi.

Ak by ste totiž špagety zmiešali so zmesou, nasiakli by všetku šťavu a nebolo by to dobré.

Tak prajeme dobrú chuť.

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Donutky s donutkovača

Paradajková omáčka s mäsovými guličkami

Domáca pizza