Nepečená piškótová torta s ovocím
Dnes ponúkam niečo jednoduchšie, čo sa nemusí piecť a osvieži v týchto horúcich dňoch.
Potrebujeme:
1 balík detských piškót
1 vanička nízkotučného tvarohu
1 kelímok Mascarpone
1 smotana na šľahanie
4 lyžice cukru
2 plechovky mandariniek
Kokos na posypanie
Tortová forma s priemerom 24 cm
Postup prípravy:
Dno formy si vysypeme kokosom a naukladáme po celej ploche piškóty.
Z Mascarpone, smotany na šľahanie a tvarohu si vyšľaháme krém a osladíme ho cukrom.
Piškóty si pokvapkáme šťavou s mandariniek, ktoré sme si ocedili od šťavy.
Na piškóty dáme prvú vrstvu krému a do krému naukladáme ovocie. Potom prikryjeme ďalšími piškótami, na ne opäť dáme krém a mandarinky. Nazáver môžeme ešte posypať kokosom. Takto pripr avenú formu dáme do chladničky, aby torta stuhla. Po vychladení do druhého dňa formu roztiahneme a tortu nakrájame.
Prajem dobrú chuť.
Komentáře
Okomentovat